No t'ho perdis!!

Si no visualitzes correctament el blog, obre'l amb Mozilla Firefox!

dimarts, 25 de juny del 2013

Google Art Project


Continuant el tema de la setmana passada, avui us volem parlar d'un dels projectes que té el Google Cultural Institute: l'Art Project.
L'objectiu d'aquest projecte és posar a l'abast de l'internauta més de 40.000 imatges amb alta resolució, que representen tot tipus de patrimoni artístic (olis, teles, escultures, mobles, etc.). A banda de l'alta resolució de les imatges, la qual fa qüestionar de com s'ho farà Google per protegir els drets d'autor, la novetat d'aquesta eina de difusió és que ofereix algunes obres d'art amb format giga-píxel, la qual cosa implica que des de casa podrem observar el traç del pinzell. També es pot entrar en els monuments mitjançant el Google Street View o crear la teva pròpia galeria d'art virtual.
Feu un cop d'ull al vídeo de presentació:

En aquest projecte, Google tampoc ha deixat de banda el vessant educatiu del patrimoni cultural i aporta instruments i eines per explicar l'art i la història de l'art, així com per poder preparar exàmens, etc. 
Val la pena entretenir-se en aquest espai virtual i veure totes les possibilitats que ens ofereix, tant per aprendre com per a ensenyar l'art!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada