No t'ho perdis!!

Si no visualitzes correctament el blog, obre'l amb Mozilla Firefox!

dimecres, 12 de desembre del 2012

Activitats per aquest cap de setmana!


Ja estem a un pas del Nadal! Ara bé, aquest cap de setmana encara podem aprofitar per fer algunes sortides culturals.

Podeu escollir entre activitats relacionades amb el patrimoni arquitectònic, com una visita guiada al Castell de la Trinitat, a Roses. Activitats de patrimoni arqueològic, com la visita al Centre cultural de la Ciutadella, a Roses, o el taller familiar d'escultors neolítics, al Monestir de Sant Pere de Galligants.

També podeu fer tallers de patrimoni artístic, com els que us proposen el Museu Dalí, amb el taller de Nadal, o el CaixaForum de Girona, amb el taller de pintar l'aire.

El concepte de memòria històrica ha estat integrat fa poc temps en el nostre vocabulari, si us hi voleu aproximar,podeu fer una visita guiada pels indrets de la repressió de la Guerra Civil, a Girona.

I pels que vulgueu estar sota cobert, podeu anar a la presentació del llibre dels Remeis tradicionals de la Costa Brava, un exemple d'estudi de patrimoni etnogràfic.

Aprofitem aquest espai per recomanar-vos entrar al Calendari Cultural que hem penjat sota la imatge de l'entrada del bloc. En el calendari hi anirem posant tots els esdeveniments culturals, relacionats amb el patrimoni cultural, que ens semblin interessants.





En cas que us animeu a anar a alguna de les activitats, ens agradaria molt saber què us ha semblat!! 

2 comentaris:

  1. Volia felicitar els autors d'aquest blog, ens estan donant moltes idees i facilitant els caps de setmana, i a més de manera cultural. I molt bona idea posar les activitats al calendari, ara ja no s'ens escaparà res! Endavant que esteu fent bona feina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Motxilla Culturaldilluns, 17 de desembre, 2012

      Moltes gràcies!!

      Esperem que amb el bloc la cultura no sigui quelcom llunyà al dia a dia i la puguem integrar a les nostres agendes personals!! I ja sabeu, si assistiu a alguna activitat, ens agradarà molt saber si us ha agradat!

      Elimina